Nobis hotell

Nobis Hotel StockholmNobis Hotel är ett lyxhotell som ligger mitt i centrala Stockholm, på Norrmalmstorg. Dagens lyx är kan kanske inte som förr mätas i detaljer som gyllene ramar eller iögonfallande överdåd i hotellens inredning. Istället kan de flesta av oss säga att lyx för oss är att kunna njuta av att få koppla av med maximal bekvämlighet i en vacker miljö och med god service. Och just det kan man göra på Nobis Hotel. De erbjuder all den lyx, bekvämlighet och service som vilken resenär som helst kan önska sig, oavsett om man är affärsresenär eller nöjesresenär. Hotellet har en klassisk och elegant miljö. Hotellet har en ambition att bara erbjuda sina gäster det bästa i varje tänkbar detalj och gärna något extra utöver det dessutom.

Billigt är det inte att bo på Nobis men bokar du på www.hotellstockholmcentral.se så får du det bästa priset som går att hitta just nu. Standardlösningar och rutinlösningar saknas på Nobis Hotel, istället är varje detalj genomtänkt och alltid sedd från gästens perspektiv. Det är detta engagemang från hotellets ägare och personal som har fått Nobis Hotel att bli populärt bland hotellgästerna.

Eleganta rum och populär restaurang

På Nobis Hotel finns totalt 201 rum av varierande storlek ända upp till sviter. Man har satsat på en lugn och sofistikerad känsla när man inrett rummen. Alla rum har utsikt antingen över staden eller mot någon av innergårdarna. Det finns TV och trådlöst internet på samtliga rum. På hotellet finns ett gym och en relaxavdelning. Hotellet har en restaurang vid namn Caina. Där kan man njuta av traditionell italiensk mat av hög kvalitet. I Bistron kan man njuta av italienska smårätter, delikatesser och sallader. Bistron har en intim och mysig atmosfär. Det finns också en välkomnande lobby och som pricken över i, en stor lounge med över 28 meters takhöjd. Sist men absolut inte minst så finns den glamourösa Guldbaren på hotellet. Hotellet är en populär mötesplats för såväl Stockholmarna kända som hitresta hotellgäster från hela världen. Nobis Hotel ligger mitt i huvudstaden, vilket innebär att man har Stockholms alla restauranger, museer, butiker, attraktioner och nattklubbar inom bekvämt gångavstånd.