Boende

Att hitta hotell på Ekerö är inte det enklaste så vi rekommenderar nog att du bokar hotell i Stockholm istället. Har du obegränsad budget måste vi naturligtvis rekommendera Grand Hotell. Grand Hotel i Stockholm har varit hem för celebriteter, hög profila evenemang och dagliga hotellbesök sedan 1874. Grand_hotel_stockholmBeläget i det bästa tänkbara läge vid vattnet har gästerna härlig utsikt över det kungliga slottet och Gamla Stan. Grand hotell är också hem till den klassiska svenska Verandarestaurangen, känd för sitt traditionella smörgåsbord, Mathias Dahlgrens Michelinstjärnarestauranger och spektakulära Cadierbaren. För rekreation finns det ett härligt nordiskt Spa & Fitness Club med varma bastur och svala pooler. Som gäst här märker man snabbt att Grand hotell vill att du ska känna dig hemma hos dom. Alla deras rum är individuellt designade. Allt från de vackra gardintygerna till Molton Brown toalettartiklar är noga utvalda för kvalitet och komfort. Hotellets vänliga, diskreta och professionella personal finns alltid till hands för att hjälpa till. Det är så Grand Hôtel fick sina fem stjärnor. Blir du hungrig medans du är på detta hotell är det inga problem. Hotellets Room Service finns tillgängligt dygnet runt och serverar frukost, lunch, middag, sen nattmiddag och allt däremellan går att beställa i hotellets kök.

Om du behöver koppla av eller komma i form så är det bra att veta att alla gäster har kostnadsfri tillgång till hotellets härliga nordiska Spa & Fitness Club. Alla rum har tillgång till höghastighetsinternet – bredband eller wifi – utan extra kostnad.
Du hittar en mycket bra concierge i lobbyn som är redo att hjälpa dig med allt från bordsbokning och teaterbiljetter till helikopterutflykter. Om Grand låter lite väl lyxigt så finns det såklart andra alternativ i Stockholm som har nära anknytning till Ekerö och kan klicka här för att komma vidare till Hotellguiderna.se – Stockholm som listar många hotell i Stockholmsområdet.