Hyra bil

För dig som inte kommer till Ekerö med egen bil eller föredrar att åka kommunalt med bussar så är hyrbil det självklara valet. I Stockholmsområdet hittar du alla de stora hyrbilskedjorna och även ett gäng olika mindre aktörer så det finna massor att välja på. En mycket bra sida för dig som funderar på att hyra bil är www.hyrbilar.nu där du oftast kan hitta mycket bra priser.hyra bil på ekerö

Själv föredrar jag att lyxa till det när jag väl hyr en bil. Senast det var dags för en hyrbil blev det en Volvo XC60 vilket var en härlig upplevelse. Grymt bra sittkomfort och bra teknisk utrustning i bilen. Jag kunde till exempel enkelt via bluetooth streama musik från Spotify på min smartphone till bilens ljudanläggning, mycket smidigt! Jag väljer alltid automat när jag hyr bil då jag tycker det är så mycket skönare än att hålla på och växla manuellt.

Om du inte vill hyra bil inne i stressiga Stockholm utan göra det på plats på Ekerö så rekommenderar vi att du gör det på Sataoil. De har mycket trevlig personal och det finns ofta tillgängliga bilar. Du hittar Statoil på Ekerö på Väsbyvägen 1. Du bokar antingen genom deras hemsida eller så lyfter du telefonluren och ringer till dom på 08-560 300 96.