Hemstädning

Semester innebär för många att åka till något. Att åka till en ny resort, till släktingar eller till ett nytt land. För de som bor på Ekerö är detta väldigt tydligt då det blir betydligt fler som bor på ön under sommarmånaderna. Både för att många åker till sina sommarstugor på ön och för att många passar på att besöka vänner på Ekerö för att få tillgång till Stockholms vackra skärgård.

Men att åka på semester handlar även om att åka från något. Att åka på semester handlar mycket om att komma från vardagens måsten och bara få vara tillsammans och njuta av vad livet har att erbjuda. Att ta dagen som den kommer och inte bekymra sig varken städ, tvätt, matlagning eller att hinna i tid till jobbet.

För att det ska kännas än mer trevligt att komma hem efter en semestertripp kan ett städföretag i Stockholm kontaktas medan semestern fortfarande är på planeringsstadiet. Man kan lämna nyckeln till städföretaget och bestämma vilken dag de ska komma och genomföra hemstädning. När man sedan kommer hem från semestern väntar ett skinande rent hem som verkligen gör att man får mer ork att börja på jobbet igen. hemstädning

Då väg 261 går från fastlandet och ut till ön har man som Ekeröbo möjligheten att anlita i stort sett vilket städföretag som helst som erbjuder sina tjänster runt om i Stockholm. Det man däremot bör tänka på är att det är en bit från Stockholm city vilket gör att vissa städföretag tar en extra utkörningsavgift. Men det varierar så den som söker kan säkerligen hitta företag som inte tar något extra för att komma och städa. Bara orsaken att få komma ut i Stockholms skärgård kanske räcker för att städpersonalen ska välja att åka de extra kilometerna för att utföra städhjälpen.