Arlanda

Reser du till eller ifrån ekerö finns det stpr chans att du passerar Arlanda och där händer det mycket just nu. Den nya Terminal 2 kommer att vara klar inom kort – en helt ny flygplatserfarenhet. För dig som vill ha nära till Trerminal 2 så rekommenderar vi att du bokar ett hotell nära Arlanda.Arlanda flygplats

Den 23:e April invigs den renoverade terminalen med 2000 kvadratmeter extra utrymme på en helt ny nivå. För passagerarna innebär det en smidigare väg till ditt flyg, dubbelt så mycket sittplatser och nya butiker och restauranger i en internationell miljö. Varför inte ta en kopp kaffe på Starbucks eller Lavazza Espression och ett besök på den stora nya taxfreebutiken? Slappna av, shoppa eller jobba – du bestämmer.

Det kommer att finnas dubbelt så mycket sittplatser, med många platser utformade som arbetsytor och mötesplatser som har en loungekänsla för att ge dig en avslappnad start på din resa. Om du vill handla, kommer det att finnas en helt ny taxfreebutik med ett bredare spektrum av erbjudanden än idag samt några nya butiker som New Deli & WH Smith. Om du känner för att äta något gott innan resan, hittar du nya caféer som Starbucks och Lavazza Espression samt restaurang Himmel & Hav. Och varje barn kommer att njuta av leksaksbutiken som snart öppnas där.

Den nya terminal 2 kommer ge ett snabbare sätt att komma iväg på din flygning och resa. Korta avstånd från incheckningen till säkerhetskontrollen och vidare till grinden gör att du snabbt kommer till ditt flyg. Om du är en affärsresenär finns det också möjlighet att nyttja ett prioriterat körfält genom säkerhetskontrollen. När du återvänder från din resa finns det också en kortare väg till bagagehämtningen.

Den 23 april 2013 kommer det att finnas en invigning av den nya Terminal 2 med tävlingar, specialerbjudanden och mycket mer. Mer information kan du få om du kontaktar Arlandas kundtjänst.